Concursuri de şah la Shopping City Suceava

În zilele de 27 şi 28 iulie şi 24 şi 25 august, la Shopping City Suceava, se vor desfăşura din nou concursuri de şah, în organizarea Clubului sportiv „Şah” Suceava, prima zi fiind rezervată copiilor, iar cea de-a doua, seniorilor. Ca un element de noutate, de această dată câştigătorii vor primi premii în bani, nu în vouchere.

În zilele de concurs rezervate copiilor (27 iulie şi 24 august), concurenţii vor putea participa la întrecere pe grupe de vârstă: 6-8 ani, 8-10 ani, 10-12 ani, 12-14 ani, 14-16 ani şi 16-18 ani. Ocupanţii primelor trei locuri vor fi premiaţi, astfel: locul 1 – 50 lei, locul 2 – 30 lei şi locul 3 – 20 lei.

Cele două runde de întreceri se vor desfăşura, fiecare, pe parcursul a 5 runde, cu prezentarea participanţilor la ora 10.00, la şedinţa tehnică, concursul urmând a începe la ora 10.30. Timpul de gândire alocat este de 15 minute de jucător. Copiii nu plătesc taxă de participare,

În zilele de 28 iulie şi 25 august se vor desfăşura concursurile rezervate seniorilor pe parcursul a 7 runde, cu alocarea unui timp de gândire de 15 minute de jucător. Şedinţa tehnică va avea loc la ora 10.00, concursul urmând a începe la ora 10,30. Premiile acordate seniorilor vor fi de 150 lei pentru locul 1, 100 lei pentru locul 2 şi 50 lei pentru locul 3.

La seniori, taxa de participare este de 10 lei de jucător.

Concursul din luna august se va desfăşura în amintirea şahistului sucevean Costică Fodor.

Organizatorii concursului sunt ziarul Crai nou şi Clubul Sportiv „Şah” Suceava, ce va asigura materialele necesare derulării concursurilor: ceasuri, jocuri şah, cartoane şah etc.

Preşedintele CS Şah Suceava, dl Andrei Ghilea, a ţinut să ne precizeze că: „Susţinerea din punct de vedere financiar a competiţiei şahistice sucevene, din partea unor companii care să se alăture sponsorului principal, Shopping City, ar fi, firesc, binevenită”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: