Suceava

Viceprimarul Lucian Harşovschi nu exclude intrarea în competiţia pentru funcţia de primar

> Sunt om de echipă, dar am şi drepturi, ca fiecare sucevean, a spus prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava

Viceprimarul Lucian Harşovschi, prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale PNL Suceava, nu a exclus, miercuri, posibilitatea de a intra în competiţie pentru funcţia de primar.

Întrebat în conferinţă de presă dacă ia în calcul înscrierea în competiţia pentru funcţia de primar, Harşovschi a evitat un răspuns tranşant, dar a lăsat să se înţeleagă că nu exclude o asemenea variantă.

„Eu cred că în această democraţie şi au fost în ultima perioadă fel de fel de sondaje, fel de fel de candidaţi să o facă, fie în echipă, fie separat, dar, cel mai important, alături de suceveni.

Vom vedea ce va fi în perioada următoare. Eu am fost, sunt şi voi fi un om de echipă şi, bineînţeles, am aceleaşi drepturi ca oricare sucevean care locuieşte în municipiul Suceava” a spus Harşovschi.

Solicitat să precizeze dacă prin acest răspuns nu exclude o eventuală candidatură, Harşovschi a spus că ceea ce a avut de răspuns a spus… pentru că e „mai palpitant”.

„Eu am mai fost propus candidat prin alte părţi şi niciodată nu mi-am exprimat opţiunea. Da, în 2014, a fost pentru europarlamentare, dar nu în 2019” a conchis Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: