Atletism, Campionatele Naţionale pentru juniori III

Rezultate de excepţie pentru tinerii sportivi suceveni

Municipiul Piteşti a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Campionatele Naţionale de atletism pentru juniori III. Aşa cum ne-au obişnuit, sportivii suceveni au avut şi de această dată o comportare foarte bună. Doi atleţi de la CSM Suceava au reuşit chiar să devină campioni naţionali. Este vorba de Dimitrie Scolobiuc, care a câştigat proba de aruncare a discului, şi de Darius Melenciuc, care a trecut primul linia de sosire în cursa de 5000 de metri marş. De pregătirea celor doi campioni se ocupă un antrenor cu rezultate foarte bune, profesorul Radu Mihalescu.

Evoluţii apreciate au înregistrat şi atleţii de la CSM Dorna Vatra Dornei, prin Robert Petru Kore şi Claudia Ionela Costiuc, care şi-au trecut în palmares câte două medalii, argint şi bronz, în probele masculine şi feminine de 800 şi 1500 de metri.

„Sunt foarte mulţumită de rezultatele sportivilor mei, ţinând cont că se antrenează din greu în fiecare zi. Fac nişte sacrificii foarte mari, nu au vacanţă, nici sâmbătă, nici duminică, şi iată că încep să culeagă roadele muncii lor. În încheiere, aş vrea să mulţumesc pentru sprijin Primăriei Vatra Dornei şi Consiliului Local”, a declarat antrenoarea Luminiţa Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: