Lucrarea la podul de peste râul Suceava, gata la sfârşitul săptămânii

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat, miercuri, în conferinţă de presă, că lucrarea la podul de peste râul Suceava din zona bazarului va fi finalizată la sfârşitul săptămânii.

Harşovschi a spus că s-a vehiculat ca termen de finalizare data de 10 iulie şi că nu a înţeles care a fost motivul.

El a afirmat că a discutat cu constructorul şi cu cei care lucrează în zonă şi a apreciat că s-au mişcat mai bine decât la prima fază a lucrării, adăugând că a fost adusă şi o nouă echipă.

„Undeva la sfârşitul săptămânii va fi finalizat. S-a turnat stratul de uzură, s-a decopertat şi s-a armat şi s-a turnat stratul de beton special” a spus viceprimarul.

El a menţionat că sunt deja mai multe rosturi terminate şi că mai erau de făcut patru rosturi, arătând că este nevoie de 48 de ore ca betonul să se întărească.

„La sfârşitul săptămânii va fi finalizată lucrarea” a precizat Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: