Peste 2000 de contestaţii depuse de candidaţii nemulţumiţi

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, prof. Cristian Cuciurean, a informat, luni, într-un comunicat de presă, că, după afişarea rezultatelor candidaţilor participanţi la examenul naţional de bacalaureat, în judeţul Suceava au fost depuse 2051 de contestaţii.

El a spus că, din totalul contestaţiilor înregistrate în judeţ, 256 sunt la biologie, 23 la chimie, patru la economie, opt la fizică, 82 la geografie, 49 la informatică, 340 la istorie, 725 la limba şi literatura română, 429 la matematică, 131 la logică, argumentare şi comunicare, o contestaţie la psihologie şi trei contestaţii la sociologie.

Reamintim că soluţionarea contestaţiilor este prevăzută să se desfăşoare în perioada 9-12 iulie, iar rezultatele finale vor fi afişate în data de 13 iulie a.c. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: