Cântăreaţa Joss Stone afirmă că a fost expulzată din Iran

Cântăreaţa britanică Joss Stone afirmă că se simte „dezgustată” după ce a fost expulzată din Iran, unde urma să susţină un concert în cadrul ultimei etape a turneului ei mondial, informează AFP.

Cântăreaţa a fost reţinută pentru scurt timp după sosirea pe aeroportul din Kish, înainte de a fi expulzată în ziua următoare, potrivit unui mesaj publicat pe contul său de Instagram, în condiţiile în care autorităţile iraniene o bănuiau pe artistă că intenţiona să cânte în public. În Iran, femeilor le este interzis să cânte singure în public, după Revoluţia islamică din 1979. „Eram la curent cu faptul că nu puteam să organizăm un concert în public, deoarece este ilegal în această ţară, întrucât eu sunt femeie”, a scris artista britanică într-un alt mesaj online, fără să explice însă modul în care spera să poată să cânte în Iran. „Atât de aproape, dar totuşi atât de departe, acest moment a sfâşiat o mică parte din inima mea”, a continuat Joss Stone într-un mesaj publicat sub o fotografie ce o prezintă cu capul acoperit de văl.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: