PSD Suceava 2020

Atletism, Campionatul Balcanic

Trei sportive din Suceava, prezente pe afişul principal

În zilele de 2 şi 3 iulie, stadionul Cluj Arena va fi gazda Campionatului Balcanic de atletism pentru juniori I. Din lotul cu care România va aborda această competiţie fac parte şi trei atlete sucevene. Antonia Botnariuc va alerga în cursa de 800 de metri, în vreme ce Elena Mădălina Sârbu va concura la 5000 de metri, cele două sportive fiind pregătite de Elena Erzilia Ţâmpău la CSM Suceava şi, respectiv, CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc. În ce-o priveşte pe Roxana Elena Ghiuţă, de la CSM Suceava, aceasta va face parte din ştafeta de 4×400 de metri a ţării noastre. Până atunci însă, Roxana Elena Ghiuţă va participa la Campionatul Naţional pentru juniori II, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Piteşti.

„Fiind cu un mai mică, Roxana are drept de participare şi la întrecerile pentru juniori II. La Piteşti va concura în proba individuală de 400 de metri. Am mare încredere în posibilităţile ei, mai ales că traversează o formă foarte bună. În cazul în care va reuşi o clasare fruntaşă, va obţine automat calificarea şi pentru Campionatul Balcanic pentru juniori II, care se va desfăşura în Turcia, la jumătatea lunii iulie”, a declarat antrenorul Silviu Casandra.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: