Primarul Ion Lungu, încrezător că lucrările la podul din Burdujeni se vor finaliza în 10 iulie

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că este încrezător că lucrările de reabilitare a rosturilor la podul din Burdujeni se vor finaliza până în 10 iulie, apreciind că lucrările se fac acum în ritm acceptabil.

El a spus că, aşa cum a anunţat, din 26 iunie s-au reluat lucrările la pod. „Se lucrează acceptabil. Am cerut să se accelereze lucrările, dar să fie făcute lucrări de calitate”, a spus primarul.

El a menţionat că în discuţiile cu constructorul i-a impus acestuia ca în jurul datei de 10 iulie să se finalizeze lucrarea.

Primarul a mai spus că partea pe care se intervine acum nu este atât de afectată cum au fost primele două benzi.

„Aceste două benzi sunt mai puţin afectate. Ştim exact ce avem de făcut ca procedură şi sper să fie finalizat la 10 iulie”, a spus Ion Lungu.

El şi-a cerut din nou scuze pentru disconfort sucevenilor, dar a subliniat că riscul era închiderea totală a podului dacă nu se intervenea acum.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: