O asociere de firme sucevene vrea să modernizeze Ştrandul Iţcani

> „Sunt firme puternice, cu experienţă şi sper ca oferta lor să fie eligibilă”, afirmă Ion Lungu

O asociere de firme sucevene a depus ofertă pentru modernizarea Ştrandului Iţcani, a anunţat, miercuri, primarul Ion Lungu.

El a declarat că s-a depus o singură ofertă, aceasta fiind a unei asocieri dintre ConBucovina cu Loial Impex, Art Peisaj şi Moldproiect.

Valoarea investiţiei este de 9,6 milioane de lei, iar durata de execuţie de 24 de luni.

„Este o asociere de firme din Suceava. Mă bucur că s-au prezentat la licitaţie. Sunt firme puternice din Suceava, firme cu experienţă. E un proiect important pentru municipalitate şi sper ca oferta lor să fie eligibilă”, a spus primarul.

Pentru acest proiect s-a scos la licitaţie atât proiectarea, cât şi execuţia lucrării, pentru investiţie fiind deja alocată suma de 5 milioane de lei din creditul angajat de municipalitate.

Potrivit primarului, urmează să fie construit un bazin principal cu o suprafaţă de 1.250 mp, un bazin cu apă sărată cu suprafaţa de 250 mp, un bazin pentru copii cu suprafaţa de 420 mp, terasă amenajată pentru alimentaţie publică, pavilion administrativ, pavilion vestiare şi grupuri sanitare, pavilion de control acces, spaţiu de joacă amenajat pentru copii, spaţiu verde amenajat pentru relaxare precum şi două platforme plajă cu nisip cu o suprafaţă totală de 1.120 mp şi o platformă plajă deck cu o suprafaţă de 700 mp.

Proiectul mai include şi alimentare cu energie electrică, gaze naturale, reţele de telecomunicaţii, sistem supraveghere video, sistem sonorizare publică, reţea alimentare cu apă şi rețea canalizare.

Ştrandul Iţcani, amenajat în imediata vecinătate a sistematizărilor hidrologice ale râului Suceava, a funcţionat din anul 1980 ca ştrand de folosinţă publică a municipiului Suceava. În momentul actual cele trei bazine descoperite care constituie acest amplasament precum şi zona din proximitatea lor (platformele, vestiarele şi amenajările exterioare) se află într-o stare avansată de degradare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: