PSD Suceava 2020

Kaufland România redeschide magazinul din Vatra Dornei într-un nou format

Kaufland România redeschide de astăzi magazinul din Vatra Dornei, de pe str. 22 Decembrie, nr. 24, singurul hipermarket din oraş, într-un format nou, modernizat şi extins.

Spaţiul magazinului a fost mărit cu 675 mp, ajungând astfel la o suprafaţă totală de 4170 mp şi una de vânzare de 2320 mp.

Designul a fost modernizat, iar hipermarketul are faţadă vitrată, cu pereţi de sticlă, ce conferă o atmosferă luminoasă, asemenea unui mall, şi o experienţă de cumpărături mai plăcută.

Ca noutate, hipermarketul oferă clienţilor începând de astăzi un raion cu peşte proaspăt. Alte raioane au fost extinse, pentru a oferi un sortiment mai bogat şi variat – precum cel de Legume/ Fructe şi vitrina cu servire asistată. În sortimentele disponibile au fost introduse articolele vrac pentru produse congelate şi au fost extinse cele de băuturi, produse cosmetice şi drogherie.

Spaţiul dedicat parcării a fost dublat, astfel că acum clienţii au la dispoziţie 200 de locuri, din care şase sunt destinate părinţilor şi nouă persoanelor cu dizabilităţi. Tot în exterior, magazinul va avea un punct Grill modernizat după cel mai nou concept Kaufland.

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din ţară, asigură peste 70 de locuri de muncă în Vatra Dornei prin acest magazin şi sprijină astfel dezvoltarea comunităţii locale.

Cu ocazia redeschiderii, clienţii sunt aşteptaţi în noul magazin cu oferte speciale.

Programul de lucru este de la 8.00 până la 21.00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8.00-18.00. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: