Suceveanul Adrian Barbaroş a fost ales membru al conducerii OBESSU

Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava este onorat să anunţe că la doar patru ani de la aderarea Consiliului Naţional al Elevilor la organizaţia reprezentativă a elevilor la nivel european, Organising Bureau of European School Student Unions, suceveanul Adrian Barbaroş, vicepreşedinte al CNE şi alumnus al CJE Suceava, a fost ales membru în cadrul conducerii OBESSU.

Adrian Barbaroş este un elev care a luptat, pe toată perioada învăţământului preuniversitar, pentru drepturile şi interesele elevilor suceveni, respectiv români.

Astfel, a activat în calitate de preşedinte în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava în anul şcolar 2017-2018, reprezentând în prezent un alumnus dedicat structurii şi în calitate de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, unde Adrian a militat pentru îmbunătăţirea mediului educaţional timp de 4 ani. De asemenea, Adrian este vicepreşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, respectiv delegat în Adunarea generală OBESSU, unde toate structurile reprezentative ale elevilor din Europa se întâlnesc pentru a dezbate şi rezolva probleme ale elevilor europeni. Pe această cale, în urma Adunării generale OBESSU din perioada 21-23 iulie, la Madrid, suceveanul Adrian Barbaroş a fost ales membru în conducerea OBESSU.

 Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava, singura structură reprezentativă a drepturilor şi intereselor elevilor suceveni, îi doreşte lui Adrian un mandat productiv, direcţionat spre nevoile reale ale elevilor din Europa. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: