Hramul Parohiei Misionare „Sf. Apostoli Petru şi Pavel”

 Parohia Misionară „Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din mun. Suceava, str. Zamca, F.N. situată în vecinătatea mănăstirii armeneşti Zamca, vă invită sâmbătă 29 iunie 2019, la Hramul parohiei noastre

Programul liturgic se va desfăşura după cum urmează:

vineri – ora 17.00 Slujba Privegherii; sâmbătă – ora 8.00 Slujba Acatistului „Sf. Apostoli Petru şi Pavel”; – ora 9.30 Sf. Liturghie.

Pe această cale dorim să aducem la cunoştinţă credincioşilor, că pe parcursul sfintelor slujbe au posibilitatea de a se închina la Racla cu Sfintele Moaşte a 10 sfinţi de la Lavra Pecerska din Kiev – Ucraina; la icoana cu o părticică din moaştele Sf. Cuv. Iov de la Poceaev şi la icoana cu o părticică din Moaştele Sf. M. Muc. Varvara, pe care le-am primit în dar de la Mitropolia Ortodoxă a Cernăuţilor şi Bucovinei – Ucraina, cu binecuvântarea ÎPS Pimen Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor în anul 2012 cu prilejul aniversării a 10 ani de la înfiinţarea parohiei noastre.

Vă aşteptăm cu mult drag pentru a ne ruga împreună.

Paroh

Pr. MIHAI MAGHIAR

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: