OSF Start Bucovina

Peste 100 de persoane vor alerga la primul semimaraton urban din Suceava

Peste 100 de persoane vor alerga la primul semimaraton urban din Suceava, OSF Start Bucovina. Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi folosiţi pentru susţinerea proiectelor sociale pentru comunitate. Termenul de înscriere în cursă a fost prelungit până la data de 28 iunie 2018. Înscrierile se pot face printr-un formular disponibil online (pe register.42km.ro).

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor de participare la semimaratonul OSF Start Bucovina vor fi folosite pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, constituită în prezent ca Grup de Iniţiativă. Proiectele sociale care vor fi derulate prin Fundaţia Comunitară Bucovina au ca scop sprijinirea tinerilor sportivi talentaţi şi cu situaţii financiare precare, conform unui comunicat de presă al Grupului de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Bucovina.

Participanţii sunt aşteptaţi pe 30 iunie, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 7.30, pentru a intra în posesia kitului de participant care conţine cip de unică folosinţă, tricou de participare, număr de concurs personalizat, medalie de finisher şi diplomă personalizată. Începând cu ora 8.30, se va da startul la cele trei probe de alergare urbană, respectiv: proba de semimaraton (21 km), proba de cros (10 km) şi cros popular (5 km). Traseul este 100% sigur şi pentru persoanele cu dizabilităţi, care vor putea participa singure sau cu ajutorul unui însoţitor, disponibil pentru vizionare online şi închis circulaţiei. Numeroase puncte de revitalizare şi ambulanţă pentru asistenţă medicală vor sta la dispoziţia alergătorilor. În plus, cei care vor ajunge primii la linia de finish vor fi recompensaţi cu premii în bani.

Semimaratonul OSF Start Bucovina 2019 este organizat de Grupul de iniţiativă pentru Fundaţia Comunitară Bucovina şi Asociaţia Help and Advice cu sprijinul OSF Global Services. (A.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI