Nataţie, Campionatele Naţionale de copii

Înotătorii suceveni, din nou pe podiumul de premiere

După două zile de concurs la Campionatele Naţionale de Nataţie pentru copii de 10-11 ani, cei cinci înotători suceveni, toţi de 11 ani, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile. Maria Moscaliuc, Alexia şi Amalia Burlacu, Ioan Verciuc şi Andrei Andrian au urcat cu toţii pe podiumul de premiere al competiţiei.

Maria Moscaliuc a fost performera delegaţiei sucevene, ea reuşind să cucerească titlul de campioană naţională în proba de 50 liber. Sportiva pregătită de Cezar Moscaliuc a cucerit şi medalia de argint în proba de ştafetă feminin cu Renovatio Sport Club în proba de 4×50 liber alături de Alexia Burlacu.

Sucevenii au obţinut şi două medalii de bronz în probele de ştafetă 4×50 mixt fete şi 4×50 mixt băieţi cu echipa Renovatio Sport Club prin Andrei Andrian şi Ioan Verciuc, respectiv Amalia Burlacu şi Maria Moscaliuc

„Îi felicit pe sportivii noştri pentru efort şi determinare şi le doresc vacanţă plăcută. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care ne-au sprijinit”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: