Accident de muncă în comuna Vama

Un muncitor fără echipament de protecţie a căzut în gol de la cinci metri

Bărbatul efectua lucrări de renovare a unui imobil cu destinaţie de Cămin Cultural din localitate. În timp ce vopsea faţada etajului imobilului, aflându-se pe o schelă improvizată, bărbatul a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri, pe trotuarul din faţa imobilului, fiind rănit.

Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Cu ocazia verificărilor iniţiale, s-a stabilit faptul că acesta nu ar fi angajat al vreunei societăţi de profil în executarea lucrărilor de renovare/construcţii, ci a efectuat lucrările în urma unei înţelegeri verbale cu administratoarea unei companii din localitate, care deţine în chirie parte din imobil.

De asemenea, martorii celor întâmplate au relatat faptul că bărbatul nu purta niciun fel de echipament de protecţie sau cască pe durata desfăşurării activităţilor de renovare. Unii au mai susţinut că victima s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de vătămare corporală din culpă. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: