Canotaj, Cupa României

Performanţe de excepţie pentru Florin Arteni Fîntînaru şi Viorel Georgel Iacob de la CSM Suceava

Zilele trecute, doi dintre canotorii Clubului Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorul Ioan Despa, au luat startul în Cupa României pentru juniori, o competiţie desfăşurată pe apă, pe distanţa olimpică de 2000 de metri, ce a avut loc la Orşova. Cel mai bun junior din România la ora actuală în proba de simplu, Florin Arteni Fîntînaru, a reuşit să câştige medalia de aur. Florin este component al lotului naţional de juniori şi se pregăteşte pentru campionatul mondial ce va avea loc la începutul lunii august în Japonia, la Tokio. Florin Arteni Fîntînaru, alături de colegul său Viorel Georgel Iacob, component şi el al lotului naţional de juniori, a concurat şi-n proba de dublu rame, unde a câştigat medalia de argint.

„Florin Arteni Fîntînaru se pregăteşte intens pentru cea mai importantă competiţie a anului, campionatul mondial de juniori din Japonia. El abia a început competiţiile în care se fac procentaje, dar este foarte aproape de baremul de mondiale, pe care cu siguranţă îl va face. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru susţinere şi colaborare, dar şi clubului de care aparţinem, CSM Suceava”, a declarat antrenorul Ioan Despa. Juniorii de la Clubul Sportiv Municipal Suceava vor lupta pentru medaliile naţionale în luna august, la Campionatul Naţional ce va avea loc la Iaşi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: