Apel de pe marginea gropii de gunoi neconforme de la Fălticeni

> Nechifor: autorităţile naţionale şi locale să găsească imediat soluţia

Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a solicitat vineri primului ministru Viorica Dăncilă, ministrului mediului, Graţiela Gavrilescu, dar şi autorităţilor locale să găsească urgent o soluţie pentru protejarea mediului în judeţul Suceava, grav afectat de depozitările de deşeuri menajere.

 Nechifor a făcut declaraţia la marginea gropii de gunoi neconforme de la Fălticeni, care este amplasată chiar lângă fosta groapă de gunoi a oraşului, cea din urmă închisă, ecologizată şi înierbată în mandatul de preşedinte de Consiliu Judeţean al lui Cătălin Nechifor.

Nechifor a spus că, deşi depozitul conform de la Moara a fost inaugurat de mai bine de o lună, deşeurile din Fălticeni sunt duse în continuare la groapa din apropierea oraşului.

Deputatul Pro România a cerut ca în problematica protecţiei mediului să se implice inclusiv noile autorităţi europene rezultate în urma alegerilor din 26 mai şi a apreciat că, deşi că va implica şi costuri ridicate, problema mediului este mult prea importantă pentru a fi ignorată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: