Un bărbat tâlhărit a fost pus sub control judiciar pentru ca în timpul procesului nu a mai recunoscut faptele pe care le-a reclamat

Procurorii din Fălticeni au dispus plasarea sub control judiciar a unui bărbat care nu a mai recunoscut în faţa instanţei că ar fi fost tâlhărit de doi bărbaţi, aşa cum susţinuse în timpul urmăririi penale.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore pentru două infracţiuni de favorizare a infractorului.

Potrivit anchetatorilor, în data de 7 iunie 2019, cu ocazia audierii de instanţa de judecată în calitate de persoană vătămată a infracţiunii de tâlhărie calificată acesta nu a mai recunoscut faptele.

Astfel, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a celor doi inculpaţi, autori ai faptei, faţă de care fuseseră luate în timpul urmăririi penale măsura arestării preventive şi cea a controlului judiciar, a susţinut, contrar celor afirmate în cursul urmăririi penale şi contrar adevărului, că niciunul dintre autori nu a exercitat asupra sa acte de violenţă în împrejurările în care a fost deposedat de bunuri şi suma de bani pe care o avea asupra sa. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: