O companie din Rădăuţi amendată pentru transport de lemn ilegal

Poliţiştii suceveni au oprit, miercuri seara, pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos, ce se deplasa prin comuna Horodnic de Sus.

La cererea poliţiştilor, şoferul a prezentat documentele pentru materialul lemnos transportat, însă existau suspiciuni că volumul de material lemnos transportat în remorcă nu corespundea cu cel înscris în documente.

După inventarierea încărcăturii s-a constatat că în remorcă se afla cantitatea de 31,9 mc lemn lucru de esenţă răşinoase, specia molid, cu un plus de cinci mc material lemnos faţă de cantitatea înscrisă în documentul de însoţire.

Din aceste motive, societatea comercială din Rădăuţi care a emis avize pentru materialul lemnos s-a ales cu o sancţiune contravenţională. Pe lângă acesta, lemnul transportat fără acte a fost confiscat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: