Atletism, Campionatul Naţional copii 1

Medalie de aur pentru Alexandru Prâsneac în proba de 800 de metri

Recent, la Bucureşti, s-a desfăşurat etapa finală a Campionatului Naţional de copii I, competiţie la care a luat startul şi atletul dornean Alexandru Prâsneac. Legitimat la Clubul Sportiv Municipal Dorna din Vatra Dornei, club finanţat de Primăria şi Consiliul Local al municipiului Vatra Dornei, atletul pregătit de antrenorul Cristian Prâsneac a reuşit să câştige medalia de aur în proba de 800 de metri, după o cursă în care a condus de la un capăt la celălalt şi a câştigat fără emoţii, în stil de campion. Alexandru Prâsneac a reuşit în acest an să câştige probele de 800 şi 200 de metri la Campionatul Naţional de sală la copii I, dar şi pe cea de 2.000 de metri de la Campionatul Naţional de cros.

„Sunt încântat de victoria lui Alexandru Prâsneac, prima oara în calitate de părinte şi a doua oară în calitate de antrenor. Mă bucură atitudinea sportivului şi fiului meu în cursă, una de mare campion. Cred că dacă Alexandru Prâsneac va fi sănătos, va fi un nume greu în atletismul românesc, cât şi pe plan internaţional. Aş vrea să mulţumesc şi celor care stau în spatele muncii sportivului, Black-Hill Vatra Dornei”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: