Amendă de 15 mii lei pentru nereguli în actele unei firme din Moldoviţa privind depozitarea lemnului

În data de 18 iunie, o echipă mixtă formată din poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava şi specialiştii Gărzii Forestiere Suceava a efectuat verificări la sediul unei societăţi comerciale din comuna Moldoviţa. Compania este administrată de un bărbat de 32 de ani din comuna Şcheia.

Verificările au scos la iveală neregulile cu privire la modul de completare a avizelor de însoţire şi a depozitării materialului lemnos. Astfel, s-a dispus sancţionarea contravenţională a societăţii cu amendă în cuantum de 15 mii lei.

Totodată, ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantităţii de 22,08 mc lemn rotund de esenţă răşinoase, în valoare de 7.768 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: