Rămaşi fără acoperiş deasupra capului

 Pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi şi ai Gărzii de Intervenţie Siret au intervenit în toiul nopţii cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă B2 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Grămeşti. La sosirea echipajelor, ardea acoperişul casei de locuit, construcţie realizată din lemn, existând pericolul de propagare a flăcărilor la vecinătăţi. În cele trei ore de luptă cu flăcările, acestea au mistuit acoperişul casei pe o suprafaţă de 50 mp, pereţii interiori ai locuinţei, obiecte de mobilier şi bunurile casnice, degradându-se serios şi pereţii portanţi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul sau scântei provenite din coşul de fum deteriorat.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă B2 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din oraşul Siret. Potrivit declaraţiilor oferite de slt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, la sosirea echipajelor ardea parţial acoperişul comun al casei de locuit, bucătăriei de vară şi o anexă gospodărească, cu pericol de propagare la întreaga clădire şi la vecinătăţi. Au ars aproximativ 70 mp din astereala acoperişului de pe bucătăria de vară şi bunuri depozitate în pod. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la conductor electric defect.

Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava au intervenit cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă B2 pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Petia, comuna Buneşti. Flăcările au înghiţit acoperişul casei pe aproximativ 100 mp şi cel al unei anexe gospodăreşti pe alţi 50 mp, degradând tavanul locuinţei şi obiecte de uz casnic. În acest caz, tot necazul a pornit de la jocul copiilor cu focul. Din fericire în niciuna dintre situaţii nu au fost înregistrate pierderi de vieţi omeneşti.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: