Femeile din PMP Suceava au donat sânge de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge

> Elena Balan: E important să ne implicăm în mod concret în problemele reale ale societăţii

Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Mişcarea Populară – Filiala Suceava a celebrat, marţi, Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, aceasta fiind una dintre cele opt campanii oficiale de sănătate publică marcate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Astfel, potrivit unui comunicat al PMP Suceava, o parte din doamnele din PMP s-au aflat marţi la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină Suceava, răspunzând la semnalul mai multor unităţi medicale şi centre de transfuzie din ţară care au atras atenţia asupra scăderii numărului de donatori din această perioadă în contextul unei nevoi constante de sânge a miilor de pacienţi din spitale aflaţi în situaţii limită.

„Prin acţiunea noastră, ne dorim să creştem gradul de conştientizare asupra importanţei donării de sânge şi să încurajăm cât mai mulţi oameni să doneze sânge. Prin acest mic gest, benefic inclusiv pentru sănătatea donatorului, putem salva vieţi! În zilele următoare, şi alţi colegi din Organizaţia Judeţeană a PMP Suceava vor dona sânge. E important ca, dincolo de obiectivele politice pe care le prezentăm cetăţenilor cu fiecare ocazie, să ne implicăm în mod concret în problemele reale ale societăţii”, a declarat Elena Balan, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PMP Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: