Accidentat la locul de muncă, la o fabrică de sticlă din Suceava

Un bărbat (61 ani) s-a prezentat la unitatea medicală prezentând o plagă tăiată la mâna dreaptă şi a declarat că s-a accidentat la locul de muncă, respectiv la o fabrică de sticlă din municipiul Suceava.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 18 iunie, în timp ce se afla la locul de muncă şi efectua activităţi specifice de serviciu, bărbatul şi-a prins degetele mânii drepte într-o bandă.

Imediat după incident s-a învoit de la şeful de secţie, precizând că se va duce la domiciliu, dar întrucât resimţea dureri la nivelul mâinii şi sângera, s-a prezentat la secţia UPU din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat iniţial cu „plăgi tăiate degete mâna dreaptă”, urmând să fie supus şi altor investigaţii medicale.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de „neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: