Peste 690.000 de pasageri au zburat cu Wizz Air de la şi spre Suceava din iulie 2016

> Aproape 300.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele reduse ale Wizz

 Compania low cost Wizz Air a anunţat, marţi, că un număr de 690.000 de pasageri au zburat cu această companie de la şi spre Suceava de la începerea operaţiunilor în iulie 2016, iar aproape jumătate dintre ei au beneficiat de tarife reduse.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai important transportator aerian din România, a

anunţă că a lansat, luni, o nouă rută din Suceava către Memmingen/München Vest, prima conexiune cu tarife reduse spre Germania de pe aeroportul local sucevean.

Noul serviciu, care a început în data de 17 iunie, va avea trei zboruri pe săptămână în zilele de luni, miercuri şi vineri şi va crea noi oportunităţi de călătorie pentru pasagerii din Suceava şi Bucovina, dar şi pentru vizitatorii acestora, de la doar 69 lei, iar biletele pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei mobile gratuite Wizz.

În Suceava, compania aeriană Wizz Air spune că a câştigat încrederea şi loialitatea a peste 690.000 de pasageri de la începutul operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” în 2016. „Anul trecut, aproape 300.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele reduse ale Wizz, de sistemul facil de rezervare şi de serviciile excelente de la bord către şi de la Suceava, susţinând peste 200 de locuri de muncă la nivel local în industria aviaţiei şi turismului”, arată compania.

„Suntem încântaţi să lansăm o nouă rută Wizz de la Suceava către Memmingen. Subliniind angajamentul nostru faţă de regiunea Moldova şi Bucovina, aşteptăm cu nerăbdare să aducem şi mai multe oportunităţi interesante care să răspundă cel mai bine nevoilor pasagerilor Wizz. Acum românii pot ajunge într-una din cele mai populare regiuni din Europa, Bavaria, în doar câteva ore şi o pot vizita de la doar 69 de lei. Atât Bucovina, cât şi Bavaria sunt printre cele mai frumoase regiuni din Europa, astfel că suntem bucuroşi să stabilim o legătură directă şi să ne asigurăm că oamenii au acum ocazia să exploreze aceste locuri minunate”, declară Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a afirmat „Consider că au contat mult şi demersurile făcute de autorităţile administrative judeţene Suceava alături de partenerii noştri externi din Regiunea Schwaben, unde este Aeroportul Memmingen. Colaborarea noastră este un model care ar putea fi multiplicat, un model de parteneriat între o regiune din estul Europei cu una din vestul Europei. Un exemplu despre cum se pot rezolva probleme ale zonelor prin implicarea autorităţilor locale. Aeroportul Memmingen este amplasat în partea sudică a Germaniei, între Munchen şi Stuttgart, două dintre cele mai dezvoltate oraşe din Germania şi Europa. Prin Aeroportul Memmingen se poate asigura şi o deschidere către Austria, Italia şi Elveţia. Vreau să mulţumesc actualei şi fostei conduceri a Regiunii Schwaben şi conducerii Aeroportului Memmingen şi nu în ultimul rând companiei aeriene Wizz Air”.

Directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuţa, a spus, la rândul său: „Includerea Germaniei pe harta destinaţiilor de la Aeroportul Suceava este o veste extrem de importantă pentru noi şi îmbucurătoare pentru pasagerii care au solicitat în nenumărate rânduri zboruri înspre Germania. Colaborarea benefică dintre Aeroportul «Ştefan cel Mare» Suceava şi compania Wizz Air este favorabilă în primul rând celor peste 690.000 de pasageri care au ales facilităţile de zbor oferite de compania aeriană de la începutul operării acesteia la Suceava, din august 2016. Nu dorim să ne oprim aici, sperăm ca şi pe viitor să aducem surprize plăcute potenţialilor noştri pasageri, încercând astfel să devenim o adevărată poartă de intrare în Bucovina şi un puternic factor de dezvoltare regională”. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: