Programul de funcţionare a Stadionului Areni se măreşte la 16 ore

> Viceprimarul Marian Andronache: Se va putea alerga pe stadion începând cu ora 6 dimineaţa

 Programul de funcţionare a Stadionului Areni a fost mărit, de luni, la 16 ore zilnic.

Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache, a anunţat, vineri, că decizia a fost luată în urma solicitărilor venite din partea sucevenilor.

Andronache a spus că au fost cereri ca stadionul să fie deschis mai devreme pentru care cei care vor să meargă la alergat pe Stadionul Areni dimineaţa devreme, când e mai răcoare şi înainte de a merge la serviciu.

„Am decis ca de luni, 17 iunie, să prelungim programul de funcţionare de la 6 dimineaţa până la 10 seara. Chiar de este mai greu să asigurăm personal la stadion atât de mult timp – 16 ore pe zi, merită efortul, pentru a încuraja sportul în rândul populaţiei”, a spus Andronache. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: