Gheorghe Flutur: Să pedalaţi cu folos !

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la deschiderea primei ediţii a concursului Bucovina MTB şi le-a transmis participanţilor să pedaleze cu folos.

Concursul Bucovina MTB este organizat de Asociaţia Sportivă „Suceava pe Bicicletă”, fiind un concurs de tip maraton deschis tuturor bicicliştilor amatori, începători sau avansaţi, în care sunt admise biciclete de tip mountain-bike în stare bună de funcţionare.

Prezent la deschiderea competiţiei, preşedintele Gheorghe Flutur a spus că acesta este un eveniment-pretext pentru mişcare, pentru recreere şi sănătate în aer liber.

 „Hai în Bucovina! Să pedalaţi cu folos!”, a transmis preşedintele CJ Suceava participanţilor.

Concursul se desfăşoară în zona Păltinoasa, cu plecarea de la pensiunea „Acasă în Bucovina”.

Competiţia este împărţită în patru ture, lungă, scurtă, pentru familie şi pentru copii.

Traseul lung al concursului se adresează bicicliştilor experimentaţi; aceştia vor parcurge aproximativ 45 km, mare parte din traseu desfăşurându-se în zona de pădure, cu altitudini de până la 1.200 m, însoţite de coborâri tehnice şi urcări push-bike.

Traseul scurt are o distanţă de aproape 35 km şi ajunge la o altitudine de aproximativ 600 m. Va fi un traseu solicitant pentru începători şi necesită puţină îndemânare pentru coborârile tehnice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: