Handbal masculin

Echipa care va participa la Campionatul European Universitar din Polonia se va reuni pe 25 iunie

Pentru unii dintre handbaliştii universitari vacanţa se va termina pe 25 iunie, mai exact pentru cei ce vor reprezenta România la Campionatul European Universitar din Polonia, în timp ce restul jucătorilor vor reveni la antrenamente pe 5 iulie, urmând ca pe 15 iulie să fie tot lotul la pregătire. Studenţii şi-au programat şi 10 zile de pregătire centralizată la Vatra Dornei, dar acest stagiu va depinde foarte mult de vreme, deoarece vor avea de făcut antrenamente afară. Dacă vremea nu va permite, echipa CSU va renunţa la acest cantonament şi va face pregătirea la Suceava. Tot în perioada ce urmează, tehnicienii echipei vor stabili şi turneele şi meciurile de pregătire la care va participa echipa.

Trebuie reamintit faptul că echipa Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava a fost campioană europeană universitară în 2017 şi medaliată cu bronz în 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: