De ce au dispărut sălile de bingo?

 Dacă între anii 1990 și 2000, în mai toate marile orașe din România funcționau cel puțin două-trei săli de bingo serioase, în prezent, cu greu mai găsești vreo locație de acest gen, iar show-urile de televiziune în care Romică Țociu, Cornel Palade și alte vedete împărțeau în fiecare week-end sute de premii sunt deja istorie.

 Printre principalele motive ce au determinat această situație se număra și apariția cazinourilor online, la care mulți dintre amatorii de jocuri de noroc din țara noastră au jucat, atât înainte, cât și după reglementarea pieței de gambling din anul 2015. Din cei 23 de operatori licențiați la ora actuală în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, instituție guvernamentală ce a avut un rol major în consolidarea pieței de gambling autohtonă, doar doi oferă jocuri bingo online pe bani reali. Este vorba de Vlad Cazino și Unibet, ambele branduri făcând parte din portofoliul aceleiași companii, Kindred.

 Deși atmosfera reală dintr-o sală de joc nu are cum să fie reprodusă în totalitate prea curând pe internet, cazinourile online au venit cu o serie de avantaje, din care se remarcă următoarele:

 În primul rând, pentru a juca bingo online (sau alte jocuri) nici măcar nu e nevoie să pleci de acasă, putând accesa sălile de joc de pe un laptop, desktop, telefon mobil sau tabletă, desigur conectate la o rețea de internet.

 Programul de joc este non stop. De cele mai multe ori, intervalul de timp dintre două partide de bingo online nu depășește 5 minute, astfel că, indiferent la ce oră te conectezi, nu vor trece prea multe momente până ce vei intra în joc.

 Marcarea numerelor extrase pe taloanele de joc se face în mod automat, astfel că nu e nevoie să stai concentrat 100% pe joc. Drept urmare, poți juca un număr mare de bilete la orice rundă, limita maximă de taloane ce pot fi achiziționate la un joc fiind de 120. Desigur, dacă preferi să bifezi fiecare număr manual, trebuie să știi că poți face acest lucru anulând opțiunea Marcare Automată, în meniul setări.

 Dacă, din orice motive, dorești să achiziționezi bilete pentru următoarele runde de joc, ai la îndemână funcția Achiziționare Automată, ce îți permite să cumperi câte bilete de joc dorești, la un număr de peste 80 de partide programate în ziua respectivă.

 Nu în ultimul rând, jackpotul progresiv reprezintă un important punct de atracție, sumele ce pot fi câștigate de cei care reușesc să bifeze rapid toate numerele de pe un carton de joc fiind uriașe.

 Exceptând partidele speciale, în camerele de bingo de pe www.vladcazino.ro, prețul biletelor pentru un singur talon de joc pornește de la 0.20 ron (în Camera Untold și Valea Liliecilor) și urcă până la 8 ron (în camera Mansardă).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: