Sâmbătă, concurs judeţean de muzică uşoară

„Vocea Bucovinei”

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Asociaţia „Plai străbun”, organizează sâmbătă, 15.06.2019, începând cu ora 14, cea de a VI-a ediţie a Concursului judeţean de muzică uşoară „Vocea Bucovinei”, la Shopping City Suceava.

Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni: primar; gimnaziu; liceu. La concurs au fost invitaţi toţi elevii de vârstă şcolară din sistemul de învăţământ şi din sistemul de asistenţă socială din judeţ, cu condiţia să aibă abilităţi vocale şi talent muzical. În competiţie şi-au confirmat participarea 53 de elevi din 26 de unităţi şcolare şi de asistenţă socială.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: