Fotbal

 Radu Tomescu (Viitorul Liteni) si Theodor Lelcu (Progresul Frătăuţii Vechi), cei mai buni marcatori ai sezonului în Liga a IV-a suceveană

Radu Tomescu, de la Viitorul Liteni, şi Theodor Lelcu, de la Progresul Frătăuţii Vechi, sunt ghetele de aur ale judeţului Suceava, ambii jucători reuşind să marcheze câte 23 de goluri în sezonul 2018/2019 a Ligii a IV-a. În campionatul Ligii a V-a, principalii „bombardieri” au fost Iulian „Manolo” Bejenariu (Voinţa Zvoriştea – Seria Est), cu 27 de goluri şi Ciprian Severin (Forestierul Frumosu – Seria Vest), cu 15 goluri. Toţi cei patru jucători vor fi premiaţi de conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, sâmbătă, în pauza meciului de baraj dintre Viitorul Liteni şi Ozana Târgu Neamţ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: