Un bărbat din Bălcăuţi, care a muşcat doi poliţişti, a fost arestat preventiv

> Cei doi poliţişti au nevoie de îngrijiri medicale timp de 8-9 zile

 Un bărbat din Bălcăuţi a fost arestat preventiv pentru ultraj după ce a muşcat doi poliţişti care au intervenit pentru că îşi bătea soţia.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Rădăuţi, bărbatul, P.D., în vârstă de 30 de ani, şi-a lovit, luni, soţia şi copilul, situaţie care a atras intervenţia organelor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 13 de Poliţie Rurală Bălcăuţi.

În timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secţiei de poliţie, acesta a agresat fizic doi poliţişti, primului rupându-i cămaşa uniformei de serviciu şi muşcându-l de braţul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea muşcându-l de antebraţul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile. Fiecare poliţist are nevoie de câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Sursa citată menţionează că Judecătoria Rădăuţi a admis solicitarea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului.

Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: