Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu acuză PNL şi USR că nu vor să preia guvernarea:

Fuga lor de asumare a guvernării evidenţiază diletantismul, neputinţa, ipocrizia

Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a declarat, marţi, că partidele care au câştigat alegerile europarlamentare demonstrează „o crasă lipsă de responsabilitate faţă de români”.

„Şi în a doua săptămână de la alegerile europarlamentare, cei care s-au trezit în situaţia de a fi câştigători (PNL) sau cei care s-au bucurat de un rezultat nesperat nici măcar de ei înşişi (USR, Pro România) – deci fără vreun merit personal – demonstrează clar o crasă lipsă de responsabilitate faţă de români. Fuga lor de asumare a guvernării evidenţiază diletantismul, neputinţa, ipocrizia reprezentanţilor acestor partide – trăsături ce se deconspiră din ce în ce mai mult” a apreciat deputatul.

El a spus că, în acest timp, guvernarea PSD – ALDE continuă implementarea măsurilor asumate.

Astfel, el precizează că, aşa cum a fost promis, se acordă o atenţie prioritară sănătăţii şi educaţiei, „evidenţiind clar” în această săptămână câteva măsuri ce privesc judeţul Suceava.

El arată că Spitalul Fălticeni, care va deservi 125.000 de locuitori, a primit suma considerabilă de 9,6 milioane lei pentru scările exterioare şi dotări nemedicale – astfel momentul inaugurării acestuia s-a apropiat decisiv.

Deputatul a menţionat că 29 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au primit, prin HG 363/ 30.05.2019 suma necesară (peste două milioane lei) pentru construirea grupurilor sanitare conforme şi pentru utilităţile necesare (alăturându-se celor 127 de unităţi şcolare reabilitate sau în curs de reabilitare cu finanţare guvernamentală de peste 210 milioane lei).

„Profesorii din judeţ au primit în această săptămână 11.159.000 lei care acoperă integral solicitările şcolilor ca dobândă la sumele câştigate în instanţă tocmai împotriva acţiunilor de tăiere a salariilor a unui guvern PDL-PNL – adică aceiaşi care, prin vocea liderului lor, Ludovic Orban, îşi anunţă din nou o intenţie identică” a conchis deputatul Alexandru Rădulescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: