Controale derulate în trafic de poliţiştii suceveni

În perioada 7 – 9 iunie, lucrătorii Serviciului Rutier Suceava alături de colegii lor din cadrul formaţiunilor rutiere ale poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat o amplă acţiune, pe raza judeţului, pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. În cadrul acesteia, potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, au fost constatate cinci infracţiuni rutiere şi au fost aplicate 348 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 104.000 lei. Dintre amenzi, 209 au fost împărţite pentru încălcarea regimului legal de viteză, 13 pentru depăşiri neregulamentare şi 126 pentru alte abateri. Totodată, oamenii legii au reţinut şi 37 de permise de conducere şi au retras 11 certificate de înmatriculare.

Pe data de 9 iunie, în vederea asigurării unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră şi a pietonilor care traversează neregulamentar, Poliţia Oraşului Liteni a organizat o acţiune punctuală, pe raza de competenţă, în cadrul căreia au fost testaţi cu aparatul etilotest 19 conducători auto şi s-au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.835 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: