Beneficiarii sprijinului financiar acordat în programul „Euro 200”

Doi studenţi ai Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava şi 192 de elevi din învăţământul preuniversitar sucevean vor beneficia de sprijin financiar pentru achiziţia de calculatoare.

Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN) a publicat lista celor 4040 de beneficiari ai programului „Euro 200” la nivel naţional, în judeţul Suceava figurând 192 de beneficiari.

Programul „Euro 200”, lansat în anul 2004, vine în sprijinul elevilor şi studenţilor cu posibilităţi financiare reduse, în vederea achiziţionării de calculatoare. Conform MEN, programul „Euro 200” are ca scop stimularea achiziţionării de computere prin acordarea unor ajutoare financiare, stabilite pe criterii sociale, respectiv pentru crearea de competenţe în utilizarea mijloacelor IT&C. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: