Ceremonia încheierii anului şcolar 2018-2019 la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc se va organiza joi, 13 iunie, începând cu ora 9.

 La activitate vor fi prezenţi reprezentanţi ai conducerii MApN, cadre militare active şi în rezervă, oficialităţi ale administraţiei publice locale, personalul colegiului, absolvenţi, părinţi şi prieteni ai elevilor.

 În acest context, vor avea loc activităţi specifice finalului de an şcolar: festivitatea de premiere a elevilor şi a cadrelor didactice care au obţinut rezultate deosebite în activitatea de învăţământ şi în competiţiile sportive, înaintarea în grad a elevilor, conferirea titlului de Clasă „Căpitan – Erou Aurel Vasilescu”, predarea Cheii Colegiului reprezentanţilor claselor a XI–a şi defilarea elevilor colegiului. (C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: