Suceava este un oraş frumos, bine îngrijit şi cu performanţe pe proiecte care sunt model de bună practică

> Ion Lungu este un primar cu foarte mare experienţă, afirmă Robert Negoiţă

Preşedintele Asociaţiei Municipiilor din România, Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat, vineri, la Suceava că este bucuros să se afle la Suceava, un oraş frumos, bine îngrijit şi cu performanţe pe proiecte.

„Mulţumesc primarului Ion Lungu pentru invitaţia de a veni la Suceava, un oraş frumos, pentru care îl felicit”, a spus Negoiţă într-o conferinţă de presă.

El a spus că proiectele prezentate de Ion Lungu au fost apreciate de primarii de municipii şi se constituie în model de bună practică.

„Noi, ca asociaţie a municipiilor încercăm să ne împărtăşim din activitatea noastră şi din proiectele noastre reuşite astfel încât să fie implementate în cât mai multe oraşe, în cât mai multe municipii. De aceea sunt foarte bucuros să fiu prezent aici: un oraş frumos, bine îngrijit şi cu performanţe pe proiecte. Ion Lungu este un primar cu foarte mare experienţă”, a spus Robert Negoiţă.

Primarul Ion Lungu a precizat că a prezentat proiectul de iluminat public realizat cu fonduri elveţiene, proiectul pentru transport electric, dar că primarii vor merge şi la centrala pe biomasă, la Cetatea de Scaun, la Zona de agrement, dar şi la alte obiective ale municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: