Şase focuri de armă la Brodina pentru reţinerea unor contrabandişti

> Aceştia au reuşit să fugă înapoi în Ucraina

 Poliţiştii de frontieră suceveni au tras şase focuri de avertisment pentru reţinerea unor contrabandişti de ţigări, dar aceştia au reuşit să fugă înapoi în Ucraina.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch Seriţan, joi seara, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, în jurul orei 18.00, au observat pe direcţia localităţii Brodina mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat către interiorul ţării colete voluminoase.

Imediat, echipajul de poliţişti de frontieră a acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, dar, în momentul în care au observat poliţiştii, suspecţii au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul ucrainean.

Pentru reţinerea acestora, care nu s-au supus somaţiilor legale prin voce, poliţiştii de frontieră au tras şase focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit şi s-au întors pe teritoriul statului vecin.

Imediat, poliţiştii de frontieră au informat autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu monitorizarea şi cercetarea zonei, fiind descoperite trei colete cu ţigări.

Coletele au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.960 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 46.300 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: