PSD Suceava a analizat rezultatul alegerilor în BPJ

> Ioan Stan: Electoratul aşa a decis, iar electoratul este suveran. Vom vedea ce ne aduce viitorul, dar depinde numai de noi

Biroul Permanent Judeţean al PSD Suceava a analizat, vineri, rezultatul alegerilor europarlamentare şi au fost identificate cauzele rezultatului modest, între care au fost cele privind valul împotriva PSD şi a fostului lider, Liviu Dragnea, gafele chiar în campanie ale unor lideri ai partidului, sau atitudinea arogantă a unor membri de partid numiţi în funcţii publice care a condus în principal la pierderea electoratului din mediul urban, au declarat surse participante.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat că a fost o analiză pertinentă a rezultatelor alegerilor europarlamentare, iar membrii BPJ au luat cuvântul şi au exprimat opinii privind cauzele care au condus la aceste rezultate.

„Au fost foarte multe luări de cuvânt”, a spus Stan.

El a arătat că electoratul aşa a decis, iar electoratul este suveran.

„Ne organizăm. Vom vedea ce ne aduce viitorul, dar depinde numai de noi”, a spus Ioan Stan.

Preşedintele PSD Suceava a mai declarat că săptămâna viitoare urmează să fie convocat un Comitet Executiv Judeţean care să stabilească delegaţii la Congresul PSD din 29 iunie.

Vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, purtător de cuvânt al organizaţiei, a declarat că în ceea ce priveşte situaţiile punctuale din organizaţie nu s-au discutat decât principii.

„Nu s-a discutat un om sau un subiect anume, ci s-au discutat principii ca pe viitor să nu mai fie apariţii în presă fără ca în prealabil să existe discuţii în interior, dar nici reclamaţii la organizaţia centrală fără ca problema să fie discutată la Suceava”, a spus Rădulescu. (M.C.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: