Primarii de municipii veniţi la Comitetul Director al AMR au vizitat mai multe proiecte finalizate în Suceava

Primarii de municipii care au participat, joi şi vineri, la Suceava, la şedinţa Comitetului Director al Asociaţiei Municipiilor din România au vizitat mai multe obiective din Suceava şi proiecte finalizate în municipiu.

Primarul Ion Lungu a arătat că în Suceava a avut loc reuniunea Comitetului Director al AMR la care au participat mai mulţi primari ai municipiilor din ţară şi că au fost prezentate principalele proiecte pe fonduri europene ale municipiului Suceava.

El a spus că urmat apoi o dezbatere referitoare la bugetele aprobate de autorităţile publice locale pentru anul 2019 şi demersurile întreprinse de AMR către Guvernul României cu scopul de a echilibra deficitul apărut în urma execuţiei după primul trimestru.

 De asemenea, a fost dezbătut impactul pe care îl are decizia ANCOM legată de tariful maxim ce va fi aplicat pentru folosirea spaţiilor publice.

Totodată, au mai fost aprobate în Comitetul Director participarea AMR în cadrul POCA, vizând întărirea capacităţii administrative a structurilor asociative şi înfiinţarea şi Regulamentul de Organizare şi Funcţionare al Corpului Profesional al Coordonatorilor Poliţiei Locale.

„Primarii de municipii au vizitat obiective care definesc şi materializează demersurile Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru un oraş smart, un oraş verde: Zona de Agrement Tataraşi, Statuia Ecvestră a lui Ştefan cel Mare, Cetatea de Scaun, maşinile electrice şi infrastructura de încărcare, bicicletele electrice si panoul de încărcare, Centrala pe biomasă”, a spus Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: