Prefectura Suceava:

Podul avariat la Suceviţa pe DN 17 A este protejat cu anrocamente

> Se circulă pe o bandă şi jumătate, cu restricţii la 7,5 tone

 Prefectura Suceava a anunţat, vineri, că în cazul podului afectat de ape pe DN 17 A, în comuna Suceviţa, se menţine restricţia pentru autovehicule cu masa mai mare de 7,5 tone.

Sursa citată a precizat că podului de pe DN17 A, la km 50, din zona localităţii Suceviţa, unde apa căzută în cantităţi mari a produs eroziuni, i s-a asigurat protecţia cu anrocamente.

„Se circulă pe o bandă şi jumătate şi se menţine restricţia de 7,5 tone şi lăţimea de 5 metri, restricţiile fiind semnalizate corespunzător”, precizează Prefectura Suceava.

Amintim că podul a fost avariat în urma unei ploi torenţiale de joi după-amiază, care a afectat localităţile Marginea, Arbore şi Suceviţa.

În ultimele două săptămâni, în judeţul Suceava, în urma ploilor abundente au fost afectate 5 poduri, 30 de podeţe, o punte, 5,48 km de drum judeţean, 185,837 km drum comunal, 57,61 km de străzi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: