Delgaz Grid îşi selectează cei mai buni 21 de electricieni pentru Trofeul Electricianului

> Evenimentul include şi Trofeul Electricianului Junior, la care participă elevi de la licee cu profil energetic din Iaşi, Bacău, Suceava şi Vaslui

 Echipa care va reprezenta compania Delgaz Grid la cea de-a 40-a ediţie a Trofeului Electricianului va fi aleasă săptămâna viitoare, la Iaşi, în cadrul finalei competiţiei interne la care participă peste 110 electricieni.

Pregătirile pentru participarea la trofeu constituie un alt mod de perfecţionare a electricienilor companiei pentru a obţine performanţe, performanţe ce se regăsesc în final în calitatea serviciilor oferite clienţilor.

Concurenţii se vor întrece la şapte specializări: exploatare staţii de transformare, exploatare reţele de medie şi joasă tensiune, PRAM (protecţii şi automatizări), măsură energie electrică, montare şi reparaţii echipament primar 110 kV şi medie tensiune din staţii de transformare, montare şi reparaţii instalaţii de medie tensiune şi joasă tensiune (posturi de transformare, linii electrice aeriene şi subterane) şi defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune.

Evenimentul include, pentru al patrulea an, şi secţiunea “Trofeul Electricianului Junior“, secţiune la care vor participa elevi de la licee cu profil energetic din Iaşi, Bacău, Suceava şi Vaslui.

După finala pe companie a Trofeului Electricianului, municipiul Iaşi va fi, în luna iulie, gazda etapei naţionale a competiţiei care reuneşte cei mai buni electricieni de la firmele de distribuţie a energiei electrice din întreaga ţară, precum şi de la companii prestatoare de servicii energetice.

Trofeul Electricianului este un eveniment de tradiţie, probabil cel mai longeviv şi de mai mare anvergură concurs profesional din România. Istoria competiţiei este strâns legată de capitala Moldovei, prima ediţie având loc în urmă cu 43 de ani, tot la Iaşi.

După 22 de ediţii consecutive, din 1977 până în 1989, Trofeul Electricianului nu a mai fost organizat timp de trei ani, competiţia fiind reluată în 1993, tot la Iaşi.

Şi în acest an, faza naţională se va desfăşura în preajma sărbătorii Sfântului Ilie, patronul şi protectorul celor ce lucrează în sectorul energetic.(N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: