Ionuţ Agape este preşedinte ales al USR Rădăuţi

Organizaţia invită simpatizanţii, astăzi, în parcul central al municipiului

Organizaţia Judeţeană Suceava a Uniunii Salvaţi România (USR) a anunţat, ieri, simpatizanţii că municipiul Rădăuţi a fost aşezat recent pe harta filialelor locale din judeţ, în urma alegerilor care au validat noua structură de organizare şi de conducere.

Potrivit sursei citate, preşedintele ales al filialei Rădăuţi a USR este Ionuţ Agape, care va fi secondat de vicepreşedinţii Teodor Fădur şi Ciprian Neculau.

Roxana Viţega este cenzorul organizaţiei, iar Comisia de arbitraj este compusă din Sebastian Sascău, Ovidiu Dorian Timar şi George Chirilă.

După constituirea filialei, conducerea USR Rădăuţi a anunţat că organizează, în parcul central al municipiului, vineri, între orele 18-20, o întâlnire la care îi invită pe toţi simpatizanţii care vor să-i cunoască sau vor să dialogheze pe diverse teme de interes local. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: