Fotbal

Dorin Goian nu va fi antrenorul Forestei Suceava!

Dorin Goian nu va fi antrenor principal la Foresta Suceava, a anunţat conducerea grupării sucevene.

„În urma discuţiilor purtate cu Dorin Goian, acesta a declinat propunerea noastră de a antrena Foresta Suceava. Aşadar, ne vedem nevoiţi să căutăm o altă soluţie pentru ocuparea băncii tehnice, soluţie care să ne creeze premisele atingerii obiectivului trasat, şi anume promovarea în Liga a II-a. Sper ca această problemă să fie rezolvată cât mai curând”, a precizat preşedintele clubului, Andrei Ciutac.

În altă ordine de idei, gruparea suceveană intenţionează să coopteze în stafful tehnic şi un nou director sportiv, în acest sens fiind iniţiate negocieri cu Vespazian Colban, fost jucător la FC Botoşani şi Cetatea Suceava, pentru ocuparea postului respectiv.

„Referitor la lotul pentru sezonul viitor, suntem înţeleşi în proporţie de 99 % cu patru jucători, iar în momentul în care vom semna contractele îi vom anunţa oficial. Dintre fotbaliştii pe care ne-am bazat în sezonul recent încheiat nu vom mai conta pe mijlocaşul Ionuţ Artenie, căruia i-a expirat împrumutul de la Aerostar Bacău. De asemenea, trebuie să vă anunţăm că portarul Florin Logofătu a decis să-şi încheie prematur cariera, la vârsta de 24 de ani, alegând să se mute în Austria”, a declarat Andrei Ciutac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: