Vineri şi sâmbătă, la Liceul cu Program Sportiv din Suceava

Cupa Interetnică Bucovina 2019

Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Suceava, în parteneriat cu Asociaţia „Juventus” şi Fundaţia „Ana” continuă tradiţia începută acum 16 ani prin organizarea Cupei Interetnice Bucovina 2019.

Competiţia va avea loc la Suceava, în perioada 7-8 iunie, având ca invitaţi tineri aparţinând minorităţilor etnice din Bucovina. Alături de ei vor mai fi prezenţi invitaţi din Cernăuţi Ucraina (membrii ai administraţiei Regionale Cernăuţi), dar şi elevi şi studenţi din Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, activităţile se vor desfăşura la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Suceava, cu începere de astăzi, ora 18.30, în sala de sport a LPS Suceava, unde va avea loc un meci de fotbal între membri ai administraţiei judeţului Suceava şi cei ai regiunii Cernăuţi.

Sâmbătă, la ora 10, pe terenul LPS va avea loc deschiderea oficială. După aceasta, băieţii vor concura într-un turneu de fotbal, iar fetele se vor confrunta în sala de jocuri a liceului la kinball, badminton, tir cu arcul şi activităţi de fitness-aerobic.

Activităţile fac parte din calendarul sportiv internaţional al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi, care este de altfel şi finanţatorul principal al evenimentului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: