Circulaţia pe podul peste râul Suceava din Burdujeni s-a redeschis

> Lucrările se vor relua după 26 iunie

 Circulaţia pe podul peste râul Suceava din zona Burdujeni a fost reluată ieri de la ora 18, potrivit primarului Ion Lungu, care a menţionat că lucrările vor fi reluate din 26 iunie, după desfăşurarea Zilelor Sucevei.

Primarul a spus că de marţi, de la ora 18, urma să se redeschidă circulaţia pe ambele benzi de circulaţie, la podul de la bazar, din Burdujeni.

„Lucrările pentru celelalte două benzi se vor relua începând cu data de 26 iunie, după Zilele Sucevei”, a precizat primarul.

 El a mulţumit sucevenilor pentru înţelegere şi răbdare.

„Mulţumesc sucevenilor pentru înţelegerea, toleranţa şi răbdarea de care au dat dovadă datorită disconfortului creat. Astfel de îmbunătăţiri necesită timp şi presupun de multe ori deranj”, a spus Ion Lungu.

El a asigurat că lucrările executate până în prezent sunt de calitate şi că vor ţine cel puţin 10 ani.

„Aceste reparaţii trebuie făcute acum şi nu pot fi amânate, altfel am risca să ajungem în punctul în care nu s-ar mai putea circula deloc pe pod”, a conchis Ion Lungu. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: