Bacalaureat, sesiunea specială

> Rata de reuşită – 85,03% > Un singur elev a obţinut media 10

Din cei 147 de elevi care au susţinut sesiunea specială a examenului de bacalaureat, 125 au promovat, rezultând astfel o rată de reuşită de 85,03%, informează MEN. Un singur elev a obţinut media 10, iar 39 au obţinut medii între 9 şi 9.99.

„Conform situaţiei centralizate, din totalul celor 147 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 125 de elevi au promovat, rezultând o rată de reuşită de 85,03%. Pe tranşe de medii situaţia arată astfel: 39 de medii între 9 şi 9.99, 33 între 8 şi 8.99, 32 între 7 şi 7.99, respectiv 20 între 6 şi 6.99” informează Ministerul Educaţiei. La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10.

Sesiunea specială este organizată pentru absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea loturilor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: