Lista celor admişi la finanţare în cadrul Start-Up Nation a fost finalizată

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat a publicat, ieri, lista aplicanţilor la ediţia a doua a programului Start-Up Nation admişi de principiu la finanţare, precum şi lista aplicanţilor respinşi la finanţare. Companiile vor primi, începând cu 3 iunie, scrisorile de acceptare de principiu la finanţare, precum şi scrisorile de respingere cu motivele care au condus la această decizie, informează instituţia.

Aplicanţii care primesc scrisoarea de respingere pot depune contestaţie în termen de 5 zile calendaristice de la data transmiterii actului administrativ pe adresa Agenţiei regionale pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovare Export. Actul administrativ de respingere se referă la neîndeplinirea condiţiilor din punct de vedere administrativ şi al eligibilităţii, veridicităţii şi conformităţii celor înscrise în planul de afaceri online cu documentele justificative depuse.

Aplicanţii declaraţi acceptaţi de principiu la finanţare şi în limita bugetului alocat vor fi contactaţi de către echipele Agenţiei regionale de care aparţin pentru a fi programaţi la semnarea acordului de finanţare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: