PSD Suceava 2020

Despre cum trebuie să acţioneze pentru colectarea şi transferul deşeurilor...

Primarii suceveni au fost instruiţi la depozitul ecologic de la Moara

 > Gheorghe Flutur: Trebuie să trecem la colectarea selectivă în tot judeţul, în foarte scurt timp

Primarii suceveni au fost instruiţi, ieri, la depozitul ecologic de la Moara, despre cum vor trebui să acţioneze de acum în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor şi despre transferul acestora la depozitul conform deschis la Moara.

Primarii au fost informaţi că la depozitul de la Moara nu vor putea fi transferate decât deşeuri colectate selectiv, pe fracţii, umedă şi uscată. Li s-a prezentat modul de funcţionare al depozitului, de la intrarea maşinilor în staţie, la staţia de sortare şi până la celulele de depozitare a deşeurilor menajere.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că după darea în folosinţă a depozitului conform de la Moara a fost făcută această instruire în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor de protecţia mediului.

„Le-am explicat ceea ce este de făcut pentru a ne ajuta reciproc şi să trecem la colectarea selectivă în tot judeţul în foarte scurt timp” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: