PSD Suceava 2020

Ipoteză de lucru

Lucrările la podul din Burdujeni ar urma să fie suspendate 10 zile, până după Zilele Sucevei

> Ion Lungu: Ne provoacă atâtea bătăi de cap şi insomnii deşi stăm toată ziua cu gura pe ei. E clar că nu va fi respectat termenul de finalizare!

 Lucrările la podul rutier peste râul Suceava din Burdujeni ar urma să fie suspendate zece zile, după ce vor fi finalizate lucrările la primele două benzi, urmând să fie reluate după Zilele Sucevei, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu.

„Podul ne provoacă atâtea bătăi de cap şi insomnii, deşi stăm toată ziua cu gura pe ei” a spus primarul.

El a menţionat că în urma cererilor repetate, firma lucrează şi sâmbăta şi duminica, dar cu doi-trei oameni, iar abia marţi au dublat forţa de muncă.

„Important este să facem lucrare de calitate. Este clar că nu va fi respectat termenul de o lună de zile, care este 9 iunie” a spus primarul.

El a mai declarat că nu este exclus ca partea a doua a podului să fie efectuată după Zilele Sucevei.

„Să vedem cum se termină partea întâi. Nu avem alte soluţii. Trebuie să ne grăbim încet. Primordial este să se facă lucrarea de calitate” a spus Ion Lungu.

El a arătat că este posibil să se facă o întrerupere de 10 zile, mai ales că Zilele Sucevei se desfăşoară în parcarea Iulius Mall.

„Partea a doua ar dura circa două săptămâni, pentru că ar avea lucrări mai puţine de făcut faţă de prima parte” a spus Lungu, care a adăugat că pe sensul spre Burdujeni benzile de circulaţie erau mai afectate şi s-au efectuat chiar şi injecţii cu beton.

Primarul a mai declarat că este vorba despre o ipoteză de lucru şi că se va mai analiza dacă se vor suspenda lucrările. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: